Antena 3 CNN High Tech Emperor, biroul desprins din Star Trek

Emperor, biroul desprins din Star Trek

Emperor, biroul desprins din Star Trek
13 Iun 2008   •   17:18

Cei care cred că le-au văzut pe toate şi nimic nu-i mai poate surprinde, probabil că vor fi interesaţi de Emperor, cel mai futuristic birou construit până acum. Workstation-ul pare a fi desprins din Star Trek, şi creează impresia că ar putea trimite în orice moment o rază mortală cu antimaterie aşa cum o face nava Enterprise din serial.

Producătorul Novelquest susţine însă că nu este decât "un simplu" birou, al cărui nume, Emperor (împărat) face referire la coada încovoiată a scorpionului. La apăsarea unui buton, "coada" lui Emperor (braţul mare care are încorporate monitoarele) se ridică pentru a-i permite utilizatorului să se aşeze la "comenzile" sale, iar apoi se aşează din nou în poziţie, pentru a aduce monitoarele la nivelul vizual optim.



Emperor are trei monitoare mari pentru o vedere panoramică, sunet THX Dolby surround, filtru de aer, terapie prin lumină, cameră web, baterii pentru urgenţe, şi lista poate continua. Poate fi construit fie cu un dektop Mac fie cu un PC, dar are şi facilităţi pentru un laptop.

Dacă vă doriţi un astfel de workstation va trebui probabil să introduceţi adânc mâna în buzunar. Preţul nu este deocamdată anunţat, însă va conţine cu siguranţă multe zerouri, în momentul lansării, pe 8 iulie.

Sursa Foto: Novelquest.com

Antena3.ro

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close