Antena 3 CNN High Tech ESPN şi Discovery lansează posturi tv 3-D

ESPN şi Discovery lansează posturi tv 3-D

ESPN şi Discovery lansează posturi tv 3-D
Sursa foto: 3d tv
06 Ian 2010   •   09:10

ESPN şi Discovery Communications Inc au dezvăluit că vor lansa reţele de televiziune 3D, profitând de momentul bun în industrie pentru a aduce tehnologia 3-D în case.
ESPN al companiei Walt Disney va debuta cu programul său 3-D în iunie şi va emite cel puţin 85 evenimente sportive live în acest format în primul an. Prima transmisie va fi meciul de fotbal dintre Africa de Sud şi Mexic de la Campionatul Mondial 2010.
De asemenea, Discovery a anunţat că s-a alăturat Sony Corp şi IMAX Corp pentru lansa o reţea 3-D în SUA începând cu 2011. Postul se va axa pe istorie, spaţiu, explorare şi showuri de aventuri, alături de programe pentru copii sau filme ale celor trei parteneri.
Urmare a succesului filmului 3-D "Avatar," mulţi cred că tehnologia aceasta se va instala acum în case.
Vicepreşedintele de marketing al ESPN consideră că acesta va fi un pas important spre adoptarea de televizoare 3-D, precum şi pentru oferirea de oportunităţi asociaţilor şi clienţilor pentru publicitate.
Lipsa de programe 3-D , în special în sport, a fost una din principalele bariere pentru adoptarea televizoarelor 3-D, cred analiştii. Purtarea de ochelari speciali a fost o alta.
Aceştia cred că o casă din 30 va adopta noua tehnologie în acest an, şi până la 20 procente în următorii cinci ani.
Antena3,ri

×
Subiecte în articol: Discovery campionat mondial
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close