Este așteptată de toți utilizatorii. Ce facilitate importantă va introduce Instagram

19 Apr 2017   •   09:37
Este așteptată de toți utilizatorii. Ce facilitate importantă va introduce Instagram Foto: Pixabay.com

Instagram va oferi suport offline pentru folosirea aplicației și atunci când aceasta nu va fi disponibilă pentru o conexiune la internet, a anunțat Facebook în cadrul conferinței F8.

Noua facilitate este disponibilă pe telefoanele cu Android, urmând să fie lansată şi pe iPhone la o dată ulterioară.

Potrivit News.ro, utilizatorii vor putea viziona imaginile şi filmările încărcate deja de aplicaţie atunci când nu sunt conectaţi la internet. De asemenea, aceştia vor putea comenta, da like şi folosi offline alte opţiuni ale aplicaţiei, urmând ca Instagram să realizeze automat aceste comenzi în momentul în care va fi conectată la internet.

Practic, Instagram va împrumuta ideea de „cache” de la browser-ul web, salvând local conţinutul pentru ca acesta să fie accesibil indiferent de disponibilitatea unei conexiuni le internet.

Scopul celor de la Facebook este creşterea popularităţii Instagram în ţările în care conexiunea la internet este o problemă în anumite regiuni. Ştiind de suportul offline, utilizatorii vor accesa aplicaţia şi atunci când nu sunt conectaţi, ceea ce va duce la o creştere a utilizării acesteia.

x close