Antena 3 CNN High Tech Este cea mai mare SURPRIZĂ pe care Facebook o face milioanelor de utilizatori. Se va întâmpla joi, pe 4 aprilie

Este cea mai mare SURPRIZĂ pe care Facebook o face milioanelor de utilizatori. Se va întâmpla joi, pe 4 aprilie

Este cea mai mare SURPRIZĂ pe care Facebook o face milioanelor de utilizatori. Se va întâmpla joi, pe 4 aprilie
de O.P.    |    29 Mar 2013   •   08:29

Este o poveste care pur şi simplu nu "moare". Telefonul creat şi lansat de Facebook intră din nou în scenă şi asta pentru că oficialii reţelei de socializare au trimis invitaţii presei pentru un eveniment care urmează să aibă loc joia viitoare, pe 4 aprilie:




Acest lucru a generat imediat un val de speculaţii cu privire la anunţul care urmează să fie făcut de Facebook. Iniţial s-a crezut că reţeaua de socializare vrea să anunţe că a făcut un update pentru aplicaţia sa de pe Android, însă imediat au apărut zvonuri cu privire la o posibilă lansare de telefon.

Josh Constine de la TechCrunch spune: "Potrivit surselor pe care le avem telefonul pe care Facebook îl va lansa în parteneriat cu HTC va avea o versiune modificată a sistemului Android, ce se va baza pe funcţiile pe care reţeaua de socializare le-a dezvoltat. Aşadar vom putea vorbi în sfârsit de telefonul Facebook. Să vedem ce o să iasă".





×
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close