Este cel mai controversat iPhone. A fost lansat în Rusia şi este pentru "cei care frecventează cercurile înalte ale puterii"

de O.P.    |    30 Iun 2014   •   06:56
Este cel mai controversat iPhone. A fost lansat în Rusia şi este pentru "cei care frecventează cercurile înalte ale puterii"

Aceste iPhone-uri au fost create de compania ruso-italiană Caviar Perna Penna, care produce de obicei obiecte din piele de aligator şi handset-uri încrustate cu diamante. iPhone-urile cu chipul lui Putin vor fi comercializate cu propriile huse şi accesorii, informează dailymail.co.uk.

Partea din spate a telefonului este realizată din aur de 18 carate, iar sub portretul preşedintelui Vladimir Putin este gravat un citat din imnul naţional al Rusiei, alături de un vultur cu două capete - blazonul de pe stema Rusiei."Este vremea să ne simţim mândri şi să ne exprimăm punctul de vedere într-o manieră clară, fără alte scandaluri. Preşedintele Vladimir Putin a devenit un simbol al noii generaţii, un lider decisiv şi cu voinţă puternică", se afirmă în acelaşi comunicat.

Noul model de iPhone, denumit Caviar Supremo Putin, reprezintă, potrivit producătorului său, "cea mai bună cale de exprimare a patriotismului" pentru persoanele care frecventează "cercurile înalte ale puterii, în care devotamentul pentru ţară nu va fi niciodată o cochilie goală".

x close