Antena 3 CNN High Tech Evolio a lansat smartphone-ul X5. Dual SIM şi garanţie pentru ecran spart inclusă

Evolio a lansat smartphone-ul X5. Dual SIM şi garanţie pentru ecran spart inclusă

Evolio a lansat smartphone-ul X5. Dual SIM şi garanţie pentru ecran spart inclusă
11 Noi 2015   •   11:55

Evolio a anunţat lansarea noului smartphone X5, cu procesor Octa Core și conexiune de mare viteză 4G, într-o soluție ce îmbină perfect design-ul și tehnologia.

X5 este un telefon Dual SIM, echipat cu sistem de operare Android 5.1, procesor Octa Core 64 biți și memorie RAM de 2 GB, ce asigură performanțe tehnologice superioare. Totodată, X5 este un telefon elegant, cu finisaje premium, display IPS HD de 5”și o grosime de doar 8 mm.

Telefonul beneficiază de două camere foto, 13MP cea principală, respectiv o cameră frontală de 5 MP, pentru cele mai reușite selfie-uri, şi un sistem audio revoluţionar cu procesor Bes Smart 2.0.

“În plus, telefonul beneficiază de garanție pentru ecran spart, serviciu oferit începând cu acest moment pentru toate telefoanele high-end ce vor fi lansate de Evolio. Smartphone-urile sunt un segment asupra căruia ne vom concentra atenția în perioada următoare. În 2016 ne-am propus să vindem peste 200.000 de smartphone-uri”, a declarat Liviu Nistoran, CEO & Founder Evolio România.

X5 va fi disponibil în două versiuni de culoare: alb cu detalii aurii și gri închis şi va avea un preţ recomandat de sub 1000 de lei. Smartphone-ul va fi comercializat începând cu data de 3 decembrie (ianuarie 2016 pentru versiunea gri închis) la prețul de 999.9 lei. Începând de azi, telefonul poate fi achiziționat în regim de precomandă pe site-ul evolioshop.com, primele 100 de comenzi având prețul promoțional de 699 lei.

×
Parteneri
Elena Mateescu, şefa ANM, anunță ploi însemnate și frig, în mare parte din țară
x close