Antena 3 CNN High Tech Exit Reality, noul browser web care transformă orice site într-o lume interactivă 3D

Exit Reality, noul browser web care transformă orice site într-o lume interactivă 3D

Exit Reality, noul browser web care transformă orice site într-o lume interactivă 3D
19 Sep 2008   •   16:04

Internauţii vor avea posibilitatea să navigheze pe site-urile de internet în ?pielea? unor personaje asemănătoare celor din jocurile pe calculator cu ajutorul primului browser 3D, care a fost lansat joi în Australia. Compania australiană Exit Reality a creat primul soft capabil să transforme obişnuita lume bidimensională a internetului într-o fascinantă experienţă 3D.

Utilizatorii internetului îşi vor putea crea avataruri (personaje virtuale) prin intermediul cărora vor putea naviga prin site-urile care vor avea aspectul unor camere virtuale. Astfel, site-uri precum Youtube se vor transforma în adevărate săli de cinema virtuale. Programul oferă de asemenea posibilitatea avatarurilor să interacţioneze cu alţi utilizatori activi în acelaşi moment pe site, după modelul lansat de jocul interactiv Second Life.

Danny Stefanic, fondatorul Exit Reality, a declarat că cei care vor alege să folosească noul browser, care lucrează în tandem cu Internet Explorer sau Mozilla Firefox, vor fi uluiţi de transformarea paginilor clasice de internet în pagini tridimensionale 100% interactive. ?Practic, tot conţinutul paginilor de internet va apărea în format 3D, ceea ce înseamnă aproximativ 40 de miliarde de lumi virtuale?, a spus Stefanic.

Sursa foto: news.com.au

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: 3D internet explorer
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close