Antena 3 CNN High Tech (P) Experiențe online mai rapide, simplificate și securizate, cu noul Chromebook de la HP

(P) Experiențe online mai rapide, simplificate și securizate, cu noul Chromebook de la HP

(P) Experiențe online mai rapide, simplificate și securizate, cu noul Chromebook de la HP
29 Mar 2016   •   10:12

HP se aliniază cu noile trenduri ale utilizatorilor de internet și aduce în România primul Chromebook, laptopul Google care permite acces rapid, simplu și securizat la toate activitățile online. Chromebook-ul câștigă tot mai mult teren mai ales în rândul tinerilor, care nu mai găsesc utilitate la un gadget dacă nu are conexiune la internet, sau în rândul celor care sunt foarte activi și mobili și au mereu nevoie de e-mailuri sau de acces permanent la documente salvate în Google Drive.

Laptopurile tip Chromebook se actualizează odată cu software-ul Google, fiind ideale pentru navigat pe Internet, chat, media player si stocarea informatiilor in cloud. Pentru utilizatorii care petrec ore întregi pe internet și caută experiențe cloud rapide și securizate,  laptopul HP Chromebook este cea mai indicată soluție.

Accesul la Chromebook se realizează prin contul de Gmail. Pentru o mai mare mobilitate, documentele și aplicațiile sunt salvate automat în cloud-ul Google Drive de fiecare dată când computerul este conectat la internet și pot fi accesate de pe orice alt laptop Chromebook, alt computer care folosește browser-ul Google Chrome sau de pe smartphone-uri și tablete. HP Chromebook vine la pachet cu 100 GB spaţiu de stocare în Google Drive gratuit în primii doi ani, având posibilitatea de a cumpăra spaţiu suplimentar, plus 60 de zile acces gratuit la toată muzica din Google Play Music.

Sistemul de operare Chrome OS™  este mai rapid decât orice alt sistem de operare, atunci când vine vorba de navigare pe internet sau utilizarea aplicațiilor web based. Se updatează automat și bootează în doar 10 secunde datorită disk-ului SSD de 16 GB și procesorului Intel® Celeron® N2840, cu frecvență de 2.16 GHz.

Subțire și extrem de ușor, device-ul cântărește doar 1.28 kg, este ultra-portabil și asigură mobilitate maximă pentru utilizatorii care sunt mereu pe drumuri și au nevoie permanentă de conexiune la internet, iar bateria are o autonomie de peste 8 ore. Ecranul asigură o vedere confortabilă din orice unghi, cu diagonala de 11,6 inci HD și rezoluția de 1366 x 768, fiind ideal pentru urmărit seriale, videoclipuri sau pentru jocuri.

Chromebook-ul HP oferă accesul la toate aplicațiile din Google Play Store și permite mult mai ușor distribuirea fișierelor din cloud. În plus, e-mailul sau documentele pot fi accesate și offline, iar actualizarea lor în drive se face automat în momentul în care se reia conexiunea la internet. Activitățile sunt reluate de fiecare dată de unde au rămas.

Există aplicație în Google Play Store pentru orice funcție a unui laptop obișnuit, astfel încât utilizatorul nu mai este nevoit să instaleze niciun program, să updateze licențe sau soft-uri. În plus, documentele sunt organizate automat în Google Drive, iar editarea și distribuirea lor se face mult mai simplu. Noul Chromebook de la HP asigură experiențe online mai rapide, simplificate și securizate.

HP Chromebook este disponibil exclusiv in magazinele Orange si pe orange.ro şi poate fi achiziţionat începând de la 99 de euro, preţ valabil împreună cu abonamentul Orange Net 24 incheiat pe o perioda de 2 ani. Abonamentul include 16 GB trafic de internet/lună, acces la viteze 4G+ de până la 300 Mbps pentru download în aria de acoperire, trafic de internet nelimitat în timpul nopţii prin Happy Night, 25 GB spaţiu de stocare în Orange Cloud, Orange Antivirus, precum şi trafic nelimitat pentru a urmări filmele, serialele, emisiunile şi canalele TV preferate prin Orange TV Go. Clienţii care aleg abonamentul Orange Net 24 pe 2 ani împreună cu HP Chromebook primesc gratuit orice modem din oferta Orange.

hp.ro/chromebookshp.ro/chromebooks
 

×
Subiecte în articol: laptop Rapid internet Google
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close