Antena 3 CNN High Tech "Explorează mai mult": Mio a lansat în România Moov Spirit, noua gamă de GPS-uri (VIDEO)

"Explorează mai mult": Mio a lansat în România Moov Spirit, noua gamă de GPS-uri (VIDEO)

"Explorează mai mult": Mio a lansat în România Moov Spirit, noua gamă de GPS-uri (VIDEO)
10 Iun 2009   •   16:28
ANTENA3.RO - EXCLUSIV ONLINE // Mio, unul dintre cele mai cunoscute nume de pe piaţa românească în materie de dispozitive de navigaţie, a lansat, miercuri, o nouă serie de device-uri GPS care integrează software-ul Mio Spirit.

?Până acum am lansat produse direcţionate către utilizatorii români. Am decis să lansăm în continuare produse cu harta completă a României pentru a fi mai aproape de utilizatorul din această ţară?, a declarat Laura Samson, country director Mio România, în cadrul conferinţei de presă organizate cu ocazia lansării noilor produse.



Dar de ce este aşa de specială noua gamă Mio Moov Spirit?



Gama Mio Moov Spirit cuprinde dispozitivele de navigaţie Mio Moov S505, S555 şi S760. În primul rand, acestea beneficiază de o interfaţă intuitivă, cu mai puţine atingeri, pentru ca utilizatorul să găsească uşor şi repede exact ceea ce-l interesează.

Apoi, Mio Spirit aduce prima funcţie de explorare pentru o căutare mai rapidă a punctelor de interes după un cuvânt cheie.




Soft-ul noilor GPS-uri este unul innovator, susţine compania. În acest sens, Mio a întreprins un studiu în toată lumea, timp de doi ani, pentru a colecta opiniile consumatorilor. Noul software oferă modalităţi îmbunătăţite de planificare, călătorie şi explorare, după cum urmează:

Planificare: navigarea foto cu NavPix şi Cartea de călătorie preinstalată ajută utilizatorul la planificarea călătoriei şi la obţinerea unor informaţii detaliate despre punctele de interes importante.

Călătorie: TruMap este concepută să arate ca o hartă tradiţională pentru o vizualizare cât mai clară.

Explorare: Cu ?Explore Mode? utilizatorul află despre toate punctele de interes din apropiere, salvând timpul şi efortul necesare căutarii prin mai multe ferestre ale meniului. Punctele de interes oferă informaţii suplimentare, ca şi o carte de călătorie integrată. De asemenea, folosind funcţia de captură, utilizatorii pot salva o locaţie, o călătorie sau mesaje vocale - pentru a le transmite unui prieten sau pentru a revizita locul respectiv.




Mio Spirit dispune şi de o funcţie de căutare după un cuvânt cheie. Spre exemplu, în loc să caute numele exact al unui restaurant, un utilizator poate introduce doar un cuvânt cheie precum ?cafenea? şi îi apar toate punctele de interes din apropiere care au inclus acest cuvânt sau fac parte din aceasta categorie.



?În România încă nu se vede că un GPS bun salvează benzină şi timp. Managerii români nu ştiu încă de asta?, a declarat Laura Samson, country director Mio România.



Astfel, cu funcţia ?rută economică? şoferului îi va fi recomandat cel mai eficient traseu din punct de vedere economic, stabilind numărul de curbe şi semafoare din timpul călătoriei pentru a salva consumul de combustibil.



Mio Moov S505, S555 şi S760 vor fi disponibile în magazinele de specialitate din România, de la începutul lunii iulie, pentru preţuri cuprinse între 600 şi 1.800 lei.

Florin Tulbure, Antena3.ro

×
Subiecte în articol: GPS
Parteneri
Reţeaua generalilor. Traseul banilor proveniţi din şpăgi
x close