Antena 3 CNN High Tech Facebook ar putea lansa luna viitoare primele sale seriale originale

Facebook ar putea lansa luna viitoare primele sale seriale originale

Facebook ar putea lansa luna viitoare primele sale seriale originale
Sursa foto: Foto: pixabay.com
08 Mai 2017   •   08:25

Facebook va lansa primele seriale create exclusiv pentru reţeaua sa socială. Este vorba despre 24 de seriale care vor fi disponibile în mod exclusiv în cadrul reţelei, potrivit news.ro.

Serialele au fost împărțite în două categorii. Pe de o parte vor exista seriale în adevăratul sens al cuvântului – la fel ca serialele cu pretenţii difuzate de marile televiziuni. Serialele vor avea contribuţia unora dintre celor mai mari actori de film şi televiziune.

A doua categorie de seriale este formată din “episoade uşoare” şi scurte, de 5 – 10 minute şi fără acţiune complexă, pentru a fi digerate uşor de publicul din online în orice pauză sau fereastră de timp liber.

Printre acestea se pare că va exista o emisiune de dating realizată şi disponibilă pentru vizionare în realitate virtuală.

Vestea că Facebook pregăteşte lansarea primelor sale seriale originale vine la doar câteva zile după ce Google a anunţat în mod oficial că va lansa anul acesta mai multe seriale exclusive, care vor fi disponibile gratuit pe YouTube.

 

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close