Antena 3 CNN High Tech Facebook lansează o nouă funcție. Utilizatorii își pot găsi parteneri romantici prin intermediul aplicației

Facebook lansează o nouă funcție. Utilizatorii își pot găsi parteneri romantici prin intermediul aplicației

Facebook lansează o nouă funcție. Utilizatorii își pot găsi parteneri romantici prin intermediul aplicației
Sursa foto: foto- Pexels
05 Sep 2019   •   20:33

Facebook a lansat o funcție nouă. Este vorba despre Facebook Dating, care permite utilizatorilor de peste 18 ani să întâlnească potențiali parteneri romantici. 

Aceasta funcție va apărea ca o filă nouă în aplicație. Persoanele care optează pentru Dating își pot crea un profil separat de cel principal de pe Facebook. 

Facebook va sugera tot felul de potriviri pe baza preferințelor pe care le exprimați atunci când vă creați profilul, alături de interesele și activitatea de pe rețeaua socială. 

Aplicația vă permiteți să dați un like și un mesaj oricărui profil pe care îl întâlniți în cadrul noii funcții, potrivit Verge

Nu vă veți putea vedea prietenii de pe Facebook în această aplicație decât dacă folosiți funcția „secret crush”. Dacă amândoi vă dați like, veți primi o notificare care vă va anunța acest lucru. 

Noua funcție este disponibilă momentan în 20 de țări, în SUA, Brazilia, Canada, Chile, Ecuador, Mexic, Thailanda, Singapore, Vietnam etc. Nu sunt incluse deocamdată țări din Europa, însă e posibil să apară ulterior. 

×
Subiecte în articol: Facebook
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close