Antena 3 CNN High Tech Facebook - mai periculos decât crezi. Sute de oameni şi-au pierdut viaţa în urma discuţiilor aparent inocente

Facebook - mai periculos decât crezi. Sute de oameni şi-au pierdut viaţa în urma discuţiilor aparent inocente

Facebook - mai periculos decât crezi. Sute de oameni şi-au pierdut viaţa în urma discuţiilor aparent inocente
05 Iun 2012   •   17:45

O infracţiune legată de Facebook este raportată la poliţie la fiecare 40 de minute.  Anul trecut, ofiţerii au identificat 12,300 de infracţiuni care implicau celebrul site de socializare.

Facebook a fost menţionat în investigaţii de omor, viol, infracţiuni sexuale cu copii, atacuri, răpiri, ameninţări cu moartea, intimidarea martorilor şi fraudă.

În cele mai multe cazuri, certurile pe site au dus la violenţă în viaţa reală, în timp ce pedofili s-au folosit de chat pentru a atrage copii.

"La fel ca un cuţit sau o maşină, nu este nimic periculos sau penal cu privire la Facebook, însă acest site trebuie tratat cu atenţie din cauza pericolelor care pot fi asociate cu utilizarea lui" a declarat un detectiv.

La începutul acestui an, Daily Mail a relevat sute de infractori şi criminali care şi-au hărţuit victimele sau rudele acestora din spatele gratiilor, prin intermediul Facebook.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close