x close

Facebook oferă o recompensă de 500 de dolari celor care raportează erori de securitate

de Antena3.ro    |    31 Iul 2011   •   20:00
Facebook oferă o recompensă de 500 de dolari celor care raportează erori de securitate 429 Foto: money-health-activity.com

Responsabilii cu securitatea reţelei de socializare au făcut un anunţ prin care oferă o recompensă de 500 de dolari celor care raportează erori sau încălcări ale protocoalelor de securitate.

Nu toate erorile de securitate raportate se vor califica automat pentru recompensă, exită câteva condiţii. Printre acestea, se specifică faptul că erorile trebuie să aparţină Facebook, nu unei aplicaţii care se foloseşte pe reţeaua de socializare (de tip Farmville) sau pe site-uri care folosesc widget-uri Facebook.

Cei care raportează erorile sunt obligaţi, dacă doresc recompensa, să acorde echipei de securitate de la Facebook suficient timp să analizeze situaţia, înainte de a face publice informaţiile.

Deşi cei de la Facebook susţin că, în funcţie de eroarea raportată, suma poate creşte, recompensa este mult mai mică decât ce oferă Google (minim 3.000 de dolari) sau Microsoft, care a oferit recompense de până la 250.000 de dolari.

Citeşte mai multe despre:

Facebook recompensa erori Securitate
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati