x close

Facebook pierde teren în faţa concurenţilor. Tumblr, reţeaua cu cea mai mare creştere în ultimele luni

de M.C.    |    26 Noi 2014   •   09:57
Facebook pierde teren în faţa concurenţilor. Tumblr, reţeaua cu cea mai mare creştere în ultimele luni
Facebook continuă să fie reţeaua de socializare cu cei mai mulţi utilizatori activi, 1,35 miliarde, însă creşterea numărului acestora a stagnat.

Potrivit cifrelor furnizate de Global Web Index, reţeaua cu cea mai spectaculoasă creştere este Tumblr, cu 120% creştere a utilizatorilor activi doar în ultimele şase luni.

Instagram, LinkedIn, YouTube, Twitter, toate au o creştere mai mare decât cea a Facebook, care în acest ritm nu se va mai putea menţine pe primul loc în top.

La fel, în topul aplicaţiilor, Facebook este lider şi tot în creştere, de data asta ceva mai pronunţată. Pe acest segment, cea mai importantă creştere o are Snapchat.

Chiar dacă ar putea părea că Facebook pierde teren, cifrele indică faptul că unul din trei oameni cu acces la internet este utilizator activ de Facebook. Cu excepţia Chinei, în restul lumii, 4 din 5 utilizatori de internet au un cont de Facebook.

Facebook este, la nivel global şi la o distanţă apreciabilă de restul, cea mai vizitată platformă de socializare. Singura excepţie o face China, acolo unde reţelele de socializare locale predomină.

Parteneri
Parteneri
sati