Antena 3 High Tech Cum va arăta noul buton Like de la Facebook

Cum va arăta noul buton Like de la Facebook

de M.Z.    |    29 Iun 2016   •   09:33
Cum va arăta noul buton Like de la Facebook
Sursa foto: Foto: pixabay.com

Butonul Like prezent pe majoritatea site-urilor are un nou design, compania americană lansând în același timp două extensii care permit salvarea și postarea diverselor articole pe Facebook, chiar și când site-urile respective nu au butoanele Like și Share, potrivit Profit.ro.

Noul buton Like are un design mai plat și, mai important, înlocuiește logo-ul Facebook cu binecunoscutul simbol al funcției Like.

Totodată, Facebook a lansat și două extensii pentru cel mai folosit browser web la ora actuală, Google Chrome. Cele două îndeplinesc fiecare câte o funcție distinctă și nimic mai mult: salvarea respectiv postarea pe Facebook a unei pagini.

Prima extensie, denumită sugestiv Save to Facebook, permite salvarea pe Facebook a oricărei pagini de pe internet, indiferent dacă are sau nu pagină ori conținut postat în cadrul rețelei sociale. Cea de-a doua extensie, la fel ca și prima, adaugă un buton lângă bara de adrese. Diferența este că folosirea butonului rezultă în postarea pe Facebook a paginii respective.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close