Antena 3 CNN High Tech Cum va arăta noul buton Like de la Facebook

Cum va arăta noul buton Like de la Facebook

Cum va arăta noul buton Like de la Facebook
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    29 Iun 2016   •   09:33

Butonul Like prezent pe majoritatea site-urilor are un nou design, compania americană lansând în același timp două extensii care permit salvarea și postarea diverselor articole pe Facebook, chiar și când site-urile respective nu au butoanele Like și Share, potrivit Profit.ro.

Noul buton Like are un design mai plat și, mai important, înlocuiește logo-ul Facebook cu binecunoscutul simbol al funcției Like.

Totodată, Facebook a lansat și două extensii pentru cel mai folosit browser web la ora actuală, Google Chrome. Cele două îndeplinesc fiecare câte o funcție distinctă și nimic mai mult: salvarea respectiv postarea pe Facebook a unei pagini.

Prima extensie, denumită sugestiv Save to Facebook, permite salvarea pe Facebook a oricărei pagini de pe internet, indiferent dacă are sau nu pagină ori conținut postat în cadrul rețelei sociale. Cea de-a doua extensie, la fel ca și prima, adaugă un buton lângă bara de adrese. Diferența este că folosirea butonului rezultă în postarea pe Facebook a paginii respective.
 

×
Subiecte în articol: Facebook like
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close