Antena 3 CNN High Tech Facebook a implementat un sistem de rugăciuni online pentru utilizatori

Facebook a implementat un sistem de rugăciuni online pentru utilizatori

Facebook a implementat un nou sistem pentru utilizatorii care vor să formeze grupuri de rugăciune pe reţelele de socializare. Acest instrument este disponibil momentan, doar în Statele Unite.

Facebook a implementat un sistem de rugăciuni online pentru utilizatori
Sursa foto: Hepta
de Alexandra Ionescu    |    23 Iul 2021   •   16:15

Eforturile companiei Facebook de a atrage noi utilizatori și de a-și crește popularitatea a dus la implementarea unui sistem nou, care vine în ajutorul comunităților de enoriași.

Astfel, aceștia se pot ruga acum pe grupurile speciale de Facebook, instrumentul fiind  disponibil momentan doar în Statele Unite.

Compania oferă o mare atenție nevoilor utilizatorilor, iar în 2017, CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg a dat bisericile ca exemplu pentru modalități de a conecta compania cu lumea.

Astfel, Facebook a creat o echipă specială care să se concentreze pe „parteneriate de credință”, potrivit Reuters.

Încă din 2017, Mark Zuckerberg a adus în discuție importanța comunităților religioase pe Facebook, ca o modalitate de a conecta aplicația cu și mai multă lume.

Zuckerberg a demarat, ulterior, o echipă care să de ocupe de parteneriatele religioase și de grupurile de enoriași.

Încercările de lărgire a prezenței rugăciunilor pe Facebook au culminat cu primul summit virtual de credință cu lideri religioși, eveniment care a avut loc luna trecută.

În timpul evenimentului live, difuzat prin Facebook Live, liderii religioși au comunicat cu comunitățile religioase, în timp ce pe ecran curgeau emoji-uri cu inimioare.

×
Subiecte în articol: Facebook rugaciune Mark Zuckerberg
Parteneri
Se schimbă perioada de valabilitate a permiselor auto!
x close