Antena 3 CNN High Tech Felicitaro - Creează şi trimite cărţi poştale tipărite direct de pe telefonul mobil

Felicitaro - Creează şi trimite cărţi poştale tipărite direct de pe telefonul mobil

Felicitaro - Creează şi trimite cărţi poştale tipărite direct de pe telefonul mobil
27 Feb 2015   •   12:56

Aplicaţia Felicitaro este un proiect românesc prin care se pot trimite cărți poștale tipărite, prin poştă, direct de pe telefonul mobil.

Aplicaţia este un serviciu prin care se livrează cărţi poştale personalizate din orice colţ al lumii. Unde ajung? În cutia poștală a oamenilor dragi ție din România sau orice altă țară.

Utilizatorii trebuie doar să facă o fotografie, să scrie un mesaj, semnează şi trimit. Odată trimisă cartea poştală din aplicaţie, aceasta este printată la tipografie pe hartie de 300 g/mp la o calitate de 300 dpi, împlicuită şi expediată către destinatar, prin program prioritar. Timpul de livrare este de cel mult două zile lucrătoare pe tot teritoriul României. Pretul unei felicitari este de 8 lei.

“Ideea aplicației mi-a venit gândindu-mă la ruptura tehnologică dintre generații. Noi, tinerii, suntem tot timpul cu smartphone-ul în mână, în timp ce bunicii noştri, chiar şi părinţii noştri sunt rupţi de comunicarea digitală. Am dat startul acestei aplicaţii încercând să fac un produs care să mă reprezinte şi nu unul strict comercial. Sper, cu ‚Felicitaro’, că bunicii noștri vor zâmbi mai des, că legăturile dintre tineri și părinții lor vor fi mai strânse și că aminitirile vacanțelor vor putea fi regăsite în geamul unei biblioteci sau ferestre”, a declarat Florin Blejan, fondatorul aplicaţiei Felicitaro.

Aplicaţia poate fi descărcată din Appstore si GooglePlay.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close