Antena 3 CNN High Tech Gadgeturile și accesoriile care îți fac viața mai ușoară

Gadgeturile și accesoriile care îți fac viața mai ușoară

În secolul vitezei, tehnologia a devenit aproape indispensabilă. Gadgeturile, accesoriile și dispozitivele din această sferă facilitează confortul de zi cu zi.

Gadgeturile și accesoriile care îți fac viața mai ușoară
Sursa foto: pexels.com
de Georgiana Adam    |    07 Noi 2020   •   00:40

Fie că sunt folosite în scop profesional, la activități sportive, recreative sau casnice, acestea sunt foarte utile în orice context și, cu siguranță, îți ușurează viața.

În funcție de nevoile și pasiunile tale, iată câteva sugestii de gadgeturi și accesorii care te-ar putea interesa.

Brățările și ceasurile smart

Dacă ești pasionat de sport sau duci un stil de viață sănătos și îți place mișcarea, aceste accesorii îți vor fi cu siguranță de folos. De ce? Pentru că brățările și ceasurile smart îți monitorizează activitatea fizică. Mai precis, numărul de pași parcurși, caloriile arse, calitatea somnului și ritmul cardiac. Ba mai mult, sunt un fel de antrenor personal pe care îl porți mereu cu tine, deoarece cu ajutorul notificărilor vei ști când trebuie să faci din nou mișcare sau când e nevoie să iei o pauză, fiindcă ți-ai atins obiectivul în ziua respectivă.

Camere web

Având în vedere contextul actual, când se impune distanțarea socială, iar interacțiunea dintre oameni se întâmplă mai ales în mediul online, o camera web profesională ți-ar prinde bine, mai ales dacă vrei să iei legătura cu familia, părinții, bunicii sau prietenii, care se află la sute de kilometri depărtare. Pe de altă parte, cum interviurile de angajare se întâmplă mai nou în fața laptopului sau a computerului personal, o cameră web ar fi ideală, pentru a te asigura că îți crești șansele de a obține jobul pe care ți-l dorești, mai ales dacă este unul la care se pune preț pe prezența fizică. Nu degeaba se spune că prima impresie contează.

Baterii externe

Unul dintre beneficiile pe care ți-l oferă o baterie externă este portabilitatea, deci o vei putea lua cu tine peste tot. Dacă îți suprasoliciți telefonul ori nu ai mereu o priză prin apropiere, cu ajutorul bateriei externe vei scăpa de grija că ți se va descărca când ți-e lumea mai dragă. Acest accesoriu este rezerva de energie de care are nevoie smartphone-ul tău. De asemenea, poate fi folosită și pentru încărcarea tabletei.

Aspiratoare robot

În cazul în care timpul nu îți permite sau te-ai săturat să folosești unul clasic, poți apela la serviciile unui aspirator robot, care te va scuti de această activitate casnică. Un astfel de gadget va face curățenie în toată casa, iar tu nu vei mișca un deget. Pe lângă funcția de aspirare, robotul smart o mai are încorporată și pe cea de curățare, adică este echivalentul unui mop. Odată ce l-ai pus în funcțiune, acesta o să îți scaneze încăperile pentru a începe procesul de curățare. Față de clasicul aspirator, nu necesită mult spațiu și îl poți depozita unde dorești.

Becuri smart

În primul rând, becurile smart se pot controla de la distanță, prin aplicație, deci nu va mai trebui să apeși de fiecare dată pe întrerupător. De asemenea, poți seta intensitatea luminii după bunul plac. În plus, datorită numărului mare de culori pe care îl au, poți crea o atmosferă unică cu ajutorul luminii perfecte pentru tine. Pe lângă aceste aspecte, ține cont și de faptul că, față de cele clasice, becurile inteligente îți asigură economie la facturi, datorită consumului mai mic de energie.

Tehnologia, cu siguranță, îți îmbunătățește stilul de viață și îți asigură confortul pe care îl cauți. Important este să alegi gadgeturile și accesoriile care ți se potrivesc ție. Caută-le pe cele care dau cel mai bun randament, în funcție de nevoile tale. Fie că ai de gând să îți transformi locuința într-una smart, să îți îmbunătățești performanțele de la serviciu sau să le folosești la activități zilnice, ai de unde alege.

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close