Antena 3 CNN High Tech Gafa anului în industria IT. Şeful BlackBerry n-a ştiut să folosească propriul telefon

Gafa anului în industria IT. Şeful BlackBerry n-a ştiut să folosească propriul telefon

Gafa anului în industria IT. Şeful BlackBerry n-a ştiut să folosească propriul telefon
Sursa foto: Foto captura YouTUbe
29 Sep 2015   •   15:36

Vă mai aduceţi aminte de BlackBerry? Compania care lansa numai telefoane de business, considerate cele mai tari de pe piaţă, de care era îndrăgostit şi preşedintele Obama. Cândva liderul pieţei smartphone-urilor, grupul canadian a ajuns pe mâinile chinezilor care încearcă să-l salveze de la faliment.

O dovadă în plus că pare o misiune imposibilă este gafa incredibilă făcută de şeful BlackBerry, John Chen, care, într-un interviu pentru Business News Network (BNN), a vrut să promoveze noul său telefon, BlackBerry Priv, primul smartphone cu Android, scrie gadgetreport.ro.

Anuntat vineri, acesta este considerat ultimul colac de salvare pentru companie.

Numai că John Chen n-a reuşit cel mai elementar lucru. Să-l deblocheze pentru a-l arăta jurnaliştilor. Dincolo de faptul că, în loc de Android, a afirmat că acesta rulează “Google”, şeful John Chen a fost rugat să prezinte cum funcţionează tastatura fizică, marea găselniţă găsită de BlackBerry pentru a-şi recupera clienţii pierduţi.

După ce a încercat în zadar să activeze funcţia, Chen a realizat, într-un final, că nu are instalat un cont Google pe telefon, astfel că nu poate să-l folosească.
Continuarea pe gadgetreport.ro.

×
Subiecte în articol: Blackberry
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close