Antena 3 CNN High Tech Cele mai bune agenţii de publicitate din România, premiate la Gala Internetics 2015

Cele mai bune agenţii de publicitate din România, premiate la Gala Internetics 2015

Cele mai bune agenţii de publicitate din România, premiate la Gala Internetics 2015
24 Noi 2015   •   08:10

Cele mai bune agenţii de publicitate din România au fost premiate seara trecută la Gala Internetics, ajunsă la cea de-a 15-a ediţie. Au fost peste 20 de trofee acordate pentru cele mai inspirate şi de impact campanii de advertising on-line.

Anul acesta, 30 de agenţii şi-au înscris în concurs peste 150 de lucrări la Festivalul de branding, marketing şi advertising online.

13 agenţii premiate şi 22 de trofee acordate. Aşa s-a încheiat seara trecută Gala Internetics 2015. Evenimentul are în prim-plan piaţa de online advertising din România, care a crescut rapid şi promiţător în ultimii ani. 

De evoluţia României pe zona de publicitate on-line a fost impresionat chiar şi preşedintele juriului Galei Internetics din acest an - un nume de referinţă internaţională în domeniu - venit special din Suedia pentru eveniment.

Realizatorul emisiunii Income, de la Antena 3, Adrian Măniuţiu a urcat pe scena Teatrului Naţional pentru a înmâna premiul la categoria WEB.

"A fost o bucurie să prezint premiul pentrucategoria WEB, categoria paginilor de Internet, şi vreau să vă spun  ..ca să vă daţi seama, de fapt, ce presupune munca acestor oameni care creează, care implementează site-urile de internet. Am fost şi eu uluit să citesc şi să văd că decizia unui utilizator care intra pe o pagină se ia în două zecimi de secundă. Două zecimi de secundă ajung pentru ca acel utilizator să se hotărască daca dă sau nu click mai departe. Prin urmare, mi se pare o chestiune absolut fabuloasă doar din punctul asta de vedere", a spus Adrian Măniuţiu.

Fondată şi organizată de către The Institute, Gata Internetics fixează standardele în comunicarea online din România prin premierea celor mai bune campanii interactive, site-uri şi instrumente de promovare.

×
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România
x close