Antena 3 CNN High Tech GMail nu mai funcţionează. Reprezentanţii Google încearcă să soluţioneze problema

GMail nu mai funcţionează. Reprezentanţii Google încearcă să soluţioneze problema

GMail nu mai funcţionează. Reprezentanţii Google încearcă să soluţioneze problema
Sursa foto: GMail
24 Feb 2009   •   14:16

Email-ului de la Google se confruntă cu grave probleme. Serviciul nu mai este funcţional de la ora 9.30 GMT şi nici până în prezent, problema nu a fost rezolvată.
Potrivit BBC News , reprezentanţii Google au declarat că lucrează din greu pentru a rezolva această problemă. ?Ştim cât de important este acest serviciu pentru utilizatori şi vor remedia problema cât mai repede cu putinţă.? au spus oficialii Google într-un comunicat de presă.
În cadrul aceluiaşi comunicat, reprezentanţii Google au precizat că ?o parte din utilizatori? întâmpină probleme în accesarea mailului.
Anumiţi utilizatori susţin că serviciul încă mai funcţioneaza pe telefoanele mobile care au ca sistem de operare Google Android.
Mai mult de 113 milioane de persoane din întreaga lume folosesc serviciul de mail al Google.
Update: În momentul accesării paginii Google Mail, apare următorul mesaj: ?Ne pare rău, dar interogarea dvs. seamănă cu solicitările automate ale unui virus pentru computer sau aplicaţie spyware?. În continuare, utilizatorii sunt sfătuiţi să introducă un cod care ar putea rezolva eroarea.
În cazul în care utilizatorii nu pot accesa mailul nici după introducerea codului, aceştia sunt sfătuiţi să acceseze Centrul de ajutor al Căutării Google pe Web.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close