Antena 3 CNN High Tech Gmail se schimbă la față. Google a ”scăpat” pe net un video cu noul design al serviciului

Gmail se schimbă la față. Google a ”scăpat” pe net un video cu noul design al serviciului

Gmail se schimbă la față. Google a ”scăpat” pe net un video cu noul design al serviciului
Sursa foto: Foto: Pocket-lint.com
21 Oct 2011   •   13:44

Gmail se pregătește de o schimbare majoră a design-ului și, mulțumită unei ”scurgeri” de informații, chiar de la Google, modificările pot fi urmărite și într-un clip video care a apărut pe YouTube, dar a fost retras rapid.

 


Cea mai mare schimbare în privința design-ului are la bază tema Preview, deja disponibilă pe Gmail, însă această nouă versiune, pe cale să fie lansată, vine cu o serie de noi opțiuni.



Aspectul general este ”curat, simplu și cât mai intuitiv cu putință”, scrie pocket-lint.com. Pagina principală se adaptează ecranului utilizatorului, astfel încât să se potrivească cu acesta. De asemenea, bara laterală poate fi modificată după dorințele utilizatorului, astfel încât chat-ul poate fi mutat mai sus, iar etichetele pot fi ascunse, spre exemplu.



Pentru teme se pot folosi acum imagini de înaltă rezoluție, iar spațiul pentru conversații a fost redesenat, precum și căutarea (search). Google nu a anunțat când vor intra în vigoare schimbările, însă este foarte probabil ca noul Gmail să fie lansat în săptămânile care urmează.



×
Subiecte în articol: Google design mail
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close