Antena 3 CNN High Tech Google+ a atins cifra de 20 de milioane de utilizatori în mai puţin de o lună

Google+ a atins cifra de 20 de milioane de utilizatori în mai puţin de o lună

Google+ a atins cifra de 20 de milioane de utilizatori în mai puţin de o lună
Sursa foto: Foto: sociable.co
22 Iul 2011   •   16:49

Google+ continuă să se dezvolte într-un ritm ameţitor, înregistrând, în doar trei săptămâni, peste 20 de milioane de vizitatori unici. Faptul că, momentan, Google+ este un serviciu disponibil doar cu invitaţie, face realizarea să fie şi mai importantă, scrie DigitalTrends.

Deşi mai este mult până la cei 700 de milioane de utilizatori ai reţelei Facebook, sau cei 200 de milioane de utilizatori Twitter, cei 20 de milioane în doar trei săptămâni sunt o realizare remarcabilă pentru Google+.

Vorbind despre dezvoltarea reţelei Google+, vicepreşedintele unei companiei de analiză, comScore, susţine că nu a văzut nimic care să creasă atât de repede. Singura dată cân un site s-a dezvoltat comparativ de rapid a fost 2009, când Twiiter a strâns 20 de milioane de utilizatori în câteva luni.

Google+ este în faza de testare, având un număr de utilizatori limitat, iar când va fi complet funcţional şi va fi integrat serviciilor Google ca YouTube sau Gmail, va câştiga teren în faţa competitorilor ca Facebook sau Twitter foarte rapid.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close