Antena 3 High Tech Google a închis şase bloguri de muzică, pentru încălcarea drepturilor de autor

Google a închis şase bloguri de muzică, pentru încălcarea drepturilor de autor

12 Feb 2010   •   11:55
Google a închis şase bloguri de muzică, pentru încălcarea drepturilor de autor
Sursa foto: Google

Google a decis să închidă şase din cele mai populare bloguri de muzică, de pe platforma Blogspot, deoarece nu respectau legea drepturilor de autor pentru o parte din conţinutul publicat. Proprietarii blogurilor închise au fost notificaţi după ce Google a şters conţinutul paginilor şi arhivele lor, informează Media Guardian, citat de Mediafax.

"Am dori să vă informăm că am primit o nouă plângere la adresa blogului dumneavoastră. După ce am analizat situaţia cu atenţie, am observat că blogul dumneavoastră a încălcat de mai multe ori condiţiile de utilizare ale serviciului nostru şi am fost obligaţi să ştergem acest blog. Vă mulţumim pentru înţelegere", se arată în notificarea trimisă de Google către cei şase bloggeri ale căror site-uri au fost şterse.

Cele şase bloguri, Pop Tarts, Masala, I Rock Cleveland, To Die By Your Side, It's a Rap şi Living Ears, aveau o popularitate foarte mare şi publicau fişiere muzicale şi recenzii de albume.

Bloggerii au contest decizia companiei americane, folosind serviciul Google Support.

Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close