Antena 3 CNN High Tech Google a introdus o nouă opţiune pentru Gmail

Google a introdus o nouă opţiune pentru Gmail

Google a introdus o nouă opţiune pentru Gmail
Sursa foto: Foto: www.getmail.com.au
25 Oct 2013   •   19:58

Google a introdus o nouă funcţie pentru Gmail şi Google Docs care le va permite utilizatorilor să trimită e-mailuri utilizând scrisul de mână, informează indiatoday.com.

Utilizatorii vor putea să scrie, cu ajutorul cursorului, ceea ce doresc, iar Google va realiza o versiune tipărită a acelor cuvinte şi va oferi sugestii pentru termeni similari dintre care internauţii pot alege.

Funcţia este disponibilă în peste 50 de limbi străine pentru utilizatorii Google. Persoanele care folosesc Google Docs vor avea această opţiune în doar 20 de limbi.

Potrivit lui Xiangye Xiao, Product Manager Google, aopţiunea pentru scrisul de mână va face ca internetul să fie utilizat mult mai uşor de oamenii din întreaga lume.

Cum se utilizează noua funcţie:

Utilizatorii trebuie să intre în setările generale ale Gmail sau Google Docs, să apese butonul care indică toate opţiunile privind limba.

Apoi, utilizatorul trebuie să selecteze căsuţa în care scrie "Activează funcţia de introducere" şi va apărea o listă cu toate tipurile de tastatură pe care Google le deţine.

Limbile străine care au alături o imagine a unui creion sunt cele care pot fi folosite pentru opţiunea "scris de mână".

×
Subiecte în articol: Google
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close