Antena 3 High Tech Google Calendar a fost lansat pentru iOS. Utilizatorii de iPhone pot folosi acum cea mai compleză aplicaţie de calendar

Google Calendar a fost lansat pentru iOS. Utilizatorii de iPhone pot folosi acum cea mai compleză aplicaţie de calendar

10 Mar 2015   •   20:15

 La câteva luni de la lansarea pentru terminalele Android, Google a lansat azi mult aşteptata aplicaţie de calendar şi pentru utilizatorii de iOS. Pentru prima dată utilizatorii de iPhone au o aplicaţie complexă şi cu toate optiunile pe care le folosesc şi deţinătorii de Android.

Evenimentele sunt adăugate automat din emailurile pe care utilizatorul le primeşte. Astfel google scanează emailurile şi caută confirmări ale viitoarelor zboruri, rezervări la hotel sau concerte. Odată ce sunt detectate, acestea sunt adăugate automat în calendarul utilizatorului cu tot cu detaliile evenimentului.

Un alt update major este, pe lânga designul atrăgător, vizualizarea programată. Google a aranjat în ordine evenimentele şi le afişează cu diverse elemente grafice cum ar fi imagini din oraşele pe care urmează să le vizitezi sau pictocrame pentru a face navigarea prin calendar o plăcere.

Aplicaţia nu a apărut încă şi pentru iPad, dar Google va lansa curând şi o versiune pentru tabletele de la Apple.

×
Subiecte în articol: Google iphone calendar

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close