Antena 3 CNN High Tech Google Cloud, Spotify, Snapchat și Discord au picat la nivel global. Mii de utilizatori au semnalat problemele

Google Cloud, Spotify, Snapchat și Discord au picat la nivel global. Mii de utilizatori au semnalat problemele

O întrerupere masivă a serviciului Google Cloud a făcut ca mai multe site-uri web importante, ca ar fi Spotify, Snapchat și Discord, să se pice marți seara.

Google Cloud, Spotify, Snapchat și Discord au picat la nivel global. Mii de utilizatori au semnalat problemele
Sursa foto: Twitter/Gabriel Wagner
de Cerasela Stafie    |    16 Noi 2021   •   22:53

Pagina de servicii Google Cloud arată că vinovată pentru defecțiune este o problemă de rețea care afectează aproape o duzină de site-uri și zeci de mii de utilizatori din întreaga lume.

Aceasta a început marți după ora 19:00, ora României, și provoacă erori 404 pe paginile web. Reprezentanții acestora au transmis pe Twitter că sunt conștienți de problemele întâmpinate.

”Ne cerem scuze tuturor celor care sunt afectați de întrerupere,” a scris Google în dashboard-ul Cloud, recunoscând eroarea, potrivit DailyMail.

”Diagnostic: Clienții pot întâmpina erori 404 atunci când accesează paginile web. Soluție: niciuna în acest moment,” a adăugat.

Potrivit Verge, multe dintre întreruperile afișate pe DownDetector, un serviciu care monitorizează întreruperile online, coincid cu momentul în care Google Cloud a început să se confrunte cu o probleme.

Spotify a spus că este conștient de „unele probleme și chiar acum le verifică”, după ce peste 50.000 de utilizatori au semnalat defecțiunile

„Mulți utilizatori din Snapchat au probleme cu utilizarea aplicației. Rezistați, lucrăm la o remediere! Între timp, vă recomandăm să rămâneți conectat”, a transmis Snapchat pe Twitter.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close