Antena 3 CNN High Tech Google continuă lupta cu Microsoft. Digg.com - următoarea achiziţie?

Google continuă lupta cu Microsoft. Digg.com - următoarea achiziţie?

Google continuă lupta cu Microsoft. Digg.com - următoarea achiziţie?
23 Iul 2008   •   18:36

Negocierile gigantului Google pentru achiziţionarea site-ului Digg.com durează de mai bine de şase luni deja, conform unor surse din interiorul companiilor, citate de weblogul TechCrunch . Potrivit acestuia, cele două companii au semnat o scrisoare de intenţie şi vor încheia un contract prin care Digg va intra în proprietatea Google News.

Preţul vehiculat pentru înţelegere este de aproximativ 200 de milioane de dolari, potrivit unei surse citate de TechCrunch. Primele amănunte despre această negociere între Google şi Digg au apărut în luna martie şi, în ciuda negării vehemente a zvonurilor de către şeful Digg, negocierile au continuat.

Companiile se află în prezent pe ultima sută de metri în această privinţă cu toate că vor mai trece aproximativ două săptămâni până la momentul efectiv al încheierii negocierilor, anunţă TechCrunch.

Rivalul lui Google în vederea achiziţionării Digg a fost Microsoft. Digg.com a semnat deja un contract de publicitate cu MIcrosoft, pe trei ani, cu garanţii pentru venitul obţinut. Acest contract va fi anulat în cazul preluării site-ului de către Google.

Digg.com este un site care îndeamnă utilizatorii să voteze pentru o pagină de internet interesantă, propusă de catre un alt utilizator. Dintre categoriile întâlnite pe site amintim: Politică, Divertisment, Video, Tehnologie, Sport, Ştiinţă.

Antena3.ro

×
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close