Antena 3 CNN High Tech Google contribuie la ?socializarea? prin intermediul internetului

Google contribuie la ?socializarea? prin intermediul internetului

Google contribuie la ?socializarea? prin intermediul internetului
13 Mai 2008   •   14:58

Google s-a alăturat iniţiativei anunţate de MySpace şi Facebook săptămâna trecută, de a face internetul mai accesibil din punct de vedere al socializării, şi a introdus nişte instrumente care permit oamenilor să interacţioneze cu prieteniilor.

Data Availability şi Connect sunt cele două instrumente care permit utilizatorilor să-şi mute profilurile şi aplicaţiile de pe un site de social-networking pe altul.

?Socializarea este noua modă? a declarat David Glazer,directorul tehnic de la Google.?Multe site-uri nu sunt sau nu doresc să fie site-uri de social-networking,însă ele pot profita de avantajele pe care le au atunci când le permit utilizatorilor lor să interacţioneze. Acest lucru era foarte greu în trecut.? a mai spus acesta în cadrulunei conferinţe.

Google se aliniază astfel trendului ?socializării pe internet? însă o face în mod diferit de celelalte companii,nu ca sursă de date sau interfaţă de social-networking, ci ca un instrument care face posibilă această migrare a profilurilor de pe un site pe altul.

Antena3.ro

×
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close