Antena 3 High Tech Google introduce Google Instant, pentru afişarea rezultatelor în timp real (VIDEO)

Google introduce Google Instant, pentru afişarea rezultatelor în timp real (VIDEO)

09 Sep 2010   •   15:21
Google introduce Google Instant, pentru afişarea rezultatelor în timp real (VIDEO)
Sursa foto: Foto: VideoNews

Compania Google a anunţat, ieri, în cadrul unei conferinţe, o evoluţie extrem de importantă a faimosului motor de căutare: un sistem de afişare a rezultatelor în timp real, denumit Google Instant. Cu ajutorul acestui sistem, utilizatorii au acces la rezultate în timp real, pe măsura tastării cuvintelor cheie, informează BBC.

Acest sistem nu este o surpriză pentru majoritatea utilizatorilor, care l-au putut deja folosi cu ajutorul celor care au făcut parte din panelul de test. Google a făcut publică această evoluţie joi, pentru ca toţi utilizatorii de pe glob să se poată bucura de ea.

Prin noua interfaţă intuitivă, Google Instant permite utilizatorilor să găsească mai rapid orice informaţie. Cu noul sistem de afişare, utilizatorii vor câstiga 2 până la 5 secunde pentru fiecare cautare. Totuşi Google Suggestion rămâne un element cheie al companiei, reducând cu până la 50% timpul necesar pentru o interogare.

Google Instant este disponibil de joi pentru utilizatorii Google din SUA, Marea Britanie, Germania, Franţa, Spania, Italia. Utilizatorii români vor beneficia de acest sistem începând cu zilele următoare.Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close