Antena 3 CNN High Tech Google Labs prezintă Image Swirl, o nouă şi interesantă aplicaţie pentru imagini

Google Labs prezintă Image Swirl, o nouă şi interesantă aplicaţie pentru imagini

Google Labs prezintă Image Swirl, o nouă şi interesantă aplicaţie pentru imagini
18 Noi 2009   •   13:50

Google Labs a lansat Image Swirl, cea mai nouă aplicaţie pentru imagini, care reprezintă o nouă abordare a serviciului Google Images, ce rulează de opt ani.

Ce face mai precis Google Image Swirl ? Dacă este tastat, spre exemplu, cuvântul flower (floare - n.r.), textul are tendinţa de a se autocompleta. Apoi după ce este apăsat butonul de căutare apare un set de 12 fotografii. Fiecare dintre aceste seturi reprezintă o altă legătură către imaginile cu flori. Grupându-le în acest fel, Google Image Swirl speră să aducă în faţa utilizatorului cât mai multe rezultate relevante grupate laolaltă.





Cu un click pe fiecare set apar mai mulţi sateliţi legaţi de primul rezultat al cuvântului floare. După un click pe imaginea centrală aceasta se deschide oferind fotografia aşa cum se întâmplă în prezent la căutarea prin Google Images.



Serviciul Google Image Swirl este un proiect al Google Labs, şi, fiind deocamdată experimental, nu se ştie când sau dacă va fi introdus oficial. Unele dintre proiectele Google Labs s-au stins în timp, în timp ce altele se găsesc şi acum în suita Google.

Antena3.ro

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Google
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close