Antena 3 CNN High Tech Google lansează versiunea beta a aplicaţiei Wave sau "cum ar fi arătat emailul, dacă era creat astăzi"

Google lansează versiunea beta a aplicaţiei Wave sau "cum ar fi arătat emailul, dacă era creat astăzi"

Google lansează versiunea beta a aplicaţiei Wave sau "cum ar fi arătat emailul, dacă era creat astăzi"
Sursa foto: Google Wave
01 Oct 2009   •   09:56

Google a lansat joi versiunea beta a aplicaţiei Wave, un mijloc de comunicare, despre care oficialii companiei spun că este ?o imagine a email-ulului, dacă era proiectat astăzi?. 100.000 de oameni vor testa aplicaţia care este de fapt o încrucişare a poştei electronice cu messengerul şi wiki-urile. Practic, utilizatorii pot edita conversaţiile în timp real, pot adăuga text sau video şi le pot posta automat pe bloguri.

Numele aplicaţiei vine de la faptul că utilizatorii pot crea ?valuri?, invitând alte persoane să posteze fotografii, linkuri sau text.

Americanii au anunţat Google Wave încă din luna mai, dar, potrivit blogului companiei, aplicaţia nu este încă gata pentru a fi folosită de toată lumea. Mai sunt câteva aspecta la care trebuie lucrat, cum ar fi interfaţa mai prietenoasă, eliminarea anumitor bug-uri şi crearea unor opţiuni care lipsesc.

Google Wave va fi testat de cei care şi-au exprimat dorinţa, încă d ela anunţarea proiectului, fiecare participant putând să invite alte cinci persoane să o facă.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: email
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close