Antena 3 High Tech Google le urează utilizatorilor săi "Sărbători fericite!", printr-un logo special

Google le urează utilizatorilor săi "Sărbători fericite!", printr-un logo special

de M.Z.    |    24 Dec 2012   •   09:56
Google le urează utilizatorilor săi "Sărbători fericite!", printr-un logo special
Sursa foto: Foto: google.ro

Motorul de căutare Google le urează utilizatorilor săi "Sărbători fericite!", luni, printr-un logo special, în care sunt prezentate mai multe personaje şi jucării colorate, ce ilustrează starea de bucurie specifică sărbătorilor de iarnă.

La fel ca şi în anii precedenţi, Google celebrează în stilul propriu sezonul sărbătorilor de iarnă şi încearcă să îi facă pe oameni să simtă spiritul Crăciunului.

"Sărbători fericite de la Google!" - aceasta este urarea postată pe prima pagină a motorului de căutare Google, luni, în ajunul Crăciunului.

Noul logo al Google pare că simbolizează un tărâm al jucăriilor, care se pregătesc să fie oferite în dar de sărbători. Pe fundalul logoului, desprins parcă dintr-o scenă de desene animate, apare scris "Google" pe câteva cutii de diverse mărimi.

Google îşi schimbă logoul ocazional, pentru a serba un anumit eveniment major sau o personalitate care a schimbat lumea.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close