Antena 3 CNN High Tech Google sărbătoreşte Ziua Naţională a României cu un doodle

Google sărbătoreşte Ziua Naţională a României cu un doodle

Google sărbătoreşte Ziua Naţională a României cu un doodle
Sursa foto: Foto: google.ro
01 Dec 2012   •   11:57

Google România sărbătoreşte 1 Decembrie cu un logo desenat de Iasmina Maria Răceanu - o elevă de clasa a VIII-a din Suceava, care a câştigat, joi, concursul "Doodle 4 Google", aflat anul acesta la prima ediţie şi dedicat Zilei Naţionale a României.
   
Logoul desenat de Iasmina Maria Răceanu a fost publicat sâmbătă pe pagina de start a Google România.
   
În desenul ei, Iasmina şi-a imaginat România ca pe "o ţară verde cu munţi şi văi, dealuri şi câmpii, colorată de obiceiuri frumoase ce trebuie păstrate, înnobilată de artişti şi sportivi ce i-au înălţat numele la cer". "România mea merită iubită!", spune tânăra elevă.
   
Desenul Iasminei Maria Răceanu a fost desemnat de public câştigător dintre cele peste 10.000 lucrări participante în competiţia cu tema "România mea este...". Iasmina a primit şi un premiu în valoare de 15.000 de lei şi o bursă de tehnologie de 20.000 de lei pentru şcoala unde învaţă, Colegiul Naţional "Petru Rareş" din Suceava.
   
Concursul "Doodle 4 Google", cu tema "România mea este...", s-a adresat tuturor elevilor din clasele I-VIII din România. Până pe 27 noiembrie, publicul a avut posibilitatea să îi aleagă pe cei 10 finalişti dintre cele 30 de desene selectate de juriu şi să îl desemneze pe marele câştigător.
   
Competiţii similare pentru a decora pagina Google în momente speciale s-au organizat în peste 30 de ţări, România aflându-se la prima ediţie în acest an.

×
Subiecte în articol: Google doodle România
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close