Antena 3 CNN High Tech Google sărbătoreşte Ziua Naţională a României cu un logo inedit

Google sărbătoreşte Ziua Naţională a României cu un logo inedit

Google sărbătoreşte Ziua Naţională a României cu un logo inedit
01 Dec 2010   •   12:39

Pagina „home” (acasă, n.r.) a Google România se deschide miercuri cu o imagine dedicată Zilei Naţionale a României. Mai precis este vorba de un logo în care o parte din literele motorului de căutare sunt reprezentate de tricolor şi o hartă a României.

Acesta este, poate, primul rezultat vizibil al biroului pe care Google şi l-a deschis la începutul lui noiembrie la Bucureşti. Echipa din România este coordonată de Dan Bulucea, fostul directorul de marketing şi business al Microsoft România.

"Scopul Google este de a oferi utilizatorilor români, care sunt foarte activi online, şi mai multe instrumente utile şi inovatoare în limba locală, precum şi de a ajuta companiile româneşti să aibă o prezenţă online şi să îşi dezvolte afacerile prin intermediul internetului. România este o ţară foarte interesantă pentru Google, unde vedem oportunităţi atât în ce priveşte utilizatorii individuali, cât şi companiile", a declarat, la vremea respectivă, directorul general al Google România, Dan Bulucea, citat de Mediafax.

Biroul Google din Bucureşti se ocupă de dezvoltarea afacerilor şi implementarea strategiei Google în România, stabilirea unor relaţii de afaceri cu partenerii români, comunicarea către companiile locale a beneficiilor prezenţei online şi vânzările directe de publicitate.

Până la inaugurarea biroului din România, Google a fost prezent în ţara noastră cu produse pentru utilizatorii autohtoni, precum motorul de căutare Google.ro, Google Maps, Google Places, Google Apps şi Google Translate.

×
Subiecte în articol: Google logo google 1 Decembrie
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close