Antena 3 High Tech Google şi-a schimbat logoul pentru a marca debutul probelor de sărituri în apă la Olimpiadă

Google şi-a schimbat logoul pentru a marca debutul probelor de sărituri în apă la Olimpiadă

de G.S.    |    29 Iul 2012   •   10:43
Google şi-a schimbat logoul pentru a marca debutul probelor de sărituri în apă la Olimpiadă

Google şi-a schimbat logoul şi duminică, pentru a marca debutul probelor de sărituri în apă la Olimpiada de la Londra, una dintre cele mai vechi categorii de sporturi de la Jocurile Olimpice moderne, introdusă chiar de la a treia ediţie, în 1904.
   
Logoul de pe pagina de start Google de duminică prezintă o sportivă pregătindu-se să sară în apă, într-un bazin pe fundul căruia apare scris numele motorului de căutare american.
   
Duminică are loc proba de sincron feminin, platforma de 3 metri, din categoria săriturilor în apă. Acestea au loc la Aquatics Centre, de la ora 17.00.
   
Pe parcursul Olimpiadei vor fi 8 probe de sărituri în apă, în cadrul cărora vor concura 136 de sportivi: - 3 metri trambulină, 3 metri trambulină sincron, 10 metri platformă, 10 metri platformă sincron, la secţiunile masculin şi feminin.
   
Jocurile Olimpice de Vară de la Londra s-au deschis pe 27 iulie şi se desfăşoară până pe 12 august.

Şi sâmbătă, Google a promovat una din probe - tirul cu arcul -, prima în cadrul căreia a fost înregistrat un nou record mondial la JO 2012.
   
Google îşi schimbă frecvent logoul pentru a marca evenimente importante şi a omagia personalităţi din diverse domenii.

Află toate rezultatele şi poveştile de la Jocurile Olimpice pe Jo2012.Antena3.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close