Antena 3 CNN High Tech Google va introduce un soft pentru televizoare

Google va introduce un soft pentru televizoare

Google va introduce un soft pentru televizoare
02 Mai 2010   •   18:33

Google Inc.intenţionează să introducă un soft pentru televizoare bazat pe platforma Android. Anunţul va fi făcut la un eveniment care va avea loc în luna mai, relatează The Wall Stree Journal, care citează surse din cadrul companiei.

Prin această tehnologia, televizoarele, dar şi alte dispozitive, vor fi deschise către mai mult conţinut de pe internet. Tehnologia a atras atenţia unor companii importante precum Sony Corp., Intel Corp. Şi Logitech International S.A., care sunt acum parteneri în acest proiect cu Google, şi care se presupune că vor oferi dispozitive care suportă această nouă găselniţă a gigantului în materie de căutări pe internet. Însă acestea sunt, deocamdată doar informaţii neconfirmate de niciunul dintre cei implicaţi în proiect.

Pe 19 şi 20 mai, la San Francisco, va avea loc conferinţa Google I/O, unde este aşteptat şi anunţul oficial în acest sens. O sursă apropiată de proiect a precizat că este posibil ca Google să decidă să amâne discutarea subiectului până când tehnologia este mai bine pusă la punct. Google foloseşte această conferinţă anuală pentru a prezenta o serie de tehnologii de interes pentru dezvoltatorii din domeniu.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Google
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close