Antena 3 CNN High Tech Grand Theft Auto IV (GTA IV): suspansul furtului de maşini, direct de la calculatorul tău

Grand Theft Auto IV (GTA IV): suspansul furtului de maşini, direct de la calculatorul tău

Grand Theft Auto IV (GTA IV): suspansul furtului de maşini, direct de la calculatorul tău
20 Noi 2008   •   14:55
Grand Theft Auto IV (GTA IV) este un popular joc video de acţiune şi aventură creat de Rockstar North. Acesta este al nouălea titlu dezvoltat din seria GTA Jocul a fost lansat pentru PlayStation 3 şi Xbox 360 în Australia, Europa şi Statele Unite - pe 29 aprilie 2008 şi în Japonia - pe 30 octombrie 2008. Lansarea oficială a versiunii pentru PC este aşteptată la sfârşitul lunii noiembrie - începutul lunii decembrie.
Acţiunea jocului Grand Theft Auto IV se desfăşoară într-o versiune îmbunătăţită a oraşului fictiv Liberty City, care are ca inspiraţie New York-ul.

Personajul principal este Niko Bellic, un veteran de război din Europa de Est, aflat în SUA în căutarea Visului American care, însă, este atras rapid într-o lume plină de gangsteri, crime şi corupţie.

Aşa cum ne-a obişnuit, GTA IV conţine elemente din mai multe jocuri, precum cele de curse auto sau cele de tip "third-person shooters". Noutatea acestei versiuni constă în introducerea opţiunii "multiplayer", jucătorii având la dispoziţie 15 tipuri diferite de joc.
Grand Theft Auto IV s-a bucurat de un succes imens în rândul criticilor, devenind unul dintre cele mai bine cotate jocuri din toate timpurile în topurile unor reviste de specialitate.
Varianta GTA IV pentru PC , a cărei lansare oficială este aşteptată cu nerăbdare în toată lumea, este dezvoltată de Rockstar Toronto.
Iată un trailer pentru mult aşteptatul Grand Theft Auto IV pentru PC :

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Un val de aer tropical cuprinde România. Unde va fi cel mai cald
x close