Antena 3 CNN High Tech Hologramă, în direct: O jurnalistă CNN, "teleportată" de la Chicago la New York în timpul alegerilor (VIDEO)

Hologramă, în direct: O jurnalistă CNN, "teleportată" de la Chicago la New York în timpul alegerilor (VIDEO)

Hologramă, în direct: O jurnalistă CNN, "teleportată" de la Chicago la New York în timpul alegerilor (VIDEO)
05 Noi 2008   •   10:00

Telespectatorii postului american de ştiri CNN au asistat, marţi seară, la o premierã în televiziune. În timpul alegerilor prezidenţiale din SUA, postul a utilizat o hologramă pentru a "teleporta" o jurnalistă de la Chicago la New York, transmite AFP.
La fel ca în serialul Războiul Stelelor, comentează AFP, prezentatorul politic Wolf Blitzer s-a adresat unei imagini tridimensionale reprezentrând-o pe corespondenta Jessica Yellin. Astfel, se dădea impresia că aceasta s-ar afla în unul din studiourile televiziunii, la New York. Postul CNN spunea că a fost vorba despre o premieră în istoria televiziunii.
Jurnalista şi-a făcut apariţia sub forma unei imagini puţin tremurândã şi strãlucitoare, pentru o purta o scurtă conversaţie cu prezentatorul, apoi a dispărut. "Eşti o hologramă hologramă!", i-a spus Blitzer colegei sale.
Jessica Yellin a explicat, ulterior, telespectatorilor că se afla la Chicago, unde 35 de camere de luat vederi o filma udin toate unghiurile într-un loc special.
"Mi-au filmat corpul din diferite unghiuri. Am continuat astfel tradiţia prinþesei Leia" Amidala, eroina din seria Rãzboiul Stelelor, a regizorului american George Lucas.
Pe ecran scria: "Jessica Yelling prin hologramă din Chicago. În direct".

Foto: CNN
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: cnn alegeri prezidentiale jurnalisti
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close