Antena 3 CNN High Tech Honda a creat prima reclamă transmisă în direct la televizor (VIDEO)

Honda a creat prima reclamă transmisă în direct la televizor (VIDEO)

Honda a creat prima reclamă transmisă în direct la televizor <font color=red>(VIDEO)</font>
30 Mai 2008   •   18:23

Începutul unei noi ere în industria publicităţii a fost marcat joi seară pe Channel 4, un post tv din Marea Britanie, când a fost difuzată prima reclamă live din istoria advertisingului. O echipă de paraşutişti a efectuat un salt de la înălţime, pentru a promova noul slogan al cunoscutului producător de maşini Honda, "Difficult is worth doing" (Lucrurile dificile merită să fie făcute).

Cei 19 paraşutişti care au sărit dintr-un avion, deasupra Madridului, au avut la dispoziţie trei minute şi 20 de secunde, pentru a scrie cu trupurile lor cuvântul Honda.

Organizatorii au declarat că au fost în totalitate dependenţi de vreme. "Nu va fi timp de alte pregătiri, de întârzieri, de imagini generate de calculator. Dacă iese, oamenii vor ştii pentru ce firmă este reclama, dacă nu, nu vor ştii." au declarat aceştia înainte de transmisiune.

Reclama face parte din campania Honda de promovare a noului model Accord. 45 de paraşutişti vor fi folositţi pentru a crea diferite forme deasupra deşertului Mojave, pentru a arăta noile caracteristici ale maşinii.

Totodată, prima reclamă transmisă în direct vine ca o încercare a publicitarilor de a revigora industria advertisingului, într-o eră în care totul se succede cu viteze ameţitoare iar oamenii au devenit prea puţin sensibili la mesajele publicitare.



Antena3.ro

×
Parteneri
Bani de la stat pentru tinerii care își găsesc un loc de muncă
x close