Antena 3 CNN High Tech HP a început livrarea noului TouchSmart, rivalul Apple iMac

HP a început livrarea noului TouchSmart, rivalul Apple iMac

HP a început livrarea noului TouchSmart, rivalul Apple iMac
27 Iun 2008   •   13:54

Cei care au încercat un Mac de obicei nu mai renunţă la stilatul computer de la Apple, pentru a trece la PC-urile care rulează cu Windows. Acest lucru este pe cale să se schimbe deoarece HP a început livrările noului TouchSmart IQ504 integrated PC. Calculatorul este primul care va atrage şi clienţii Apple, datorită designului cu adevărat reuşit. HP-ul TouchSmart IQ504 dispune de ecran de 22 de inch, cu touchscreen care recunoaşte mişcarea degetului, oferind o cale alternativă de accesare a informaţiilor.

Utilizatorii săi pot folosi în acest fel aplicaţiile multimedia, să mute fotografiile oriunde doresc sau să urmărească postul preferat de televiziune fără a folosi mouse-ul şi tastatura. Specificaţiile computerului includ procesorul Intel Core 2 Duo, tv tuner-ul încorporat, DVD Writer şi boxe stereo integrate. Hard drive-ul are 500 GB, placa video este NVIDIA GeForce 9300 HD cu 256 MB, iar memoria RAM înglobează 4 GB.



Finisajul lui TouchSmart IQ504 este realizat în culoarea negru-pian iar lateralele sunt şi ele frumos conturate şi stilizate. Preţul pentru calculatorul HP "all in one" este de 1,249 de dolari, unul rezonabil având în vedere specificaţiile tehnice.



Fotografii: HP Video: YouTube

Antena3.ro

×
Parteneri
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea
x close