Antena 3 CNN High Tech HP va lansa un nou mini-notebook, pentru toate buzunarele

HP va lansa un nou mini-notebook, pentru toate buzunarele

HP va lansa un nou mini-notebook, pentru toate buzunarele
25 Iul 2008   •   12:03

Actualul mini-notebook al HP este unul dintre cele mai scumpe de pe piaţă, lucru care nu i-a afectat însă vânzările. Cu toate acestea, HP are de gând să introducă un nou model mai accesibil ca preţ pentru cei care îşi doresc un mini-note 2133, însă nu şi-l pot permite. Nu există deocamdată foarte multe date despre specificaţiile tehnice ale viitorului notebook, însă, se ştie cu siguranţă că va intra în concurenţă directă cu Asus şi Acer.

"Dispozitivul va fi asemănător cu 2133, însă va fi mai ieftin", a declarat Jerel Chong, manager HP, pentru APCmag.com. HP 2133 se detaşează de concurenţă prin preinstalarea sistemului Vista Business, carcasa din aluminiu, o tastatură mai rezistentă (în cazul în care sunt vărsate accidental lichide), ca şi un hard drive anti-şoc cu accelerometru 3D.



"Nu va fi la fel de rezistent însă va fi mai ieftin", a precizat Jerel Chong, citat de APCmag.com. Acesta nu a dorit să comenteze pe marginea speculaţiilor conform cărora noul mini-notebook va fi dotat cu un procesor Atom de la Intel. 2133 foloseşte în prezent un procesor VIA C7-M.

Fotografii: HP.com

Antena3.ro

×
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close