Antena 3 CNN High Tech HTC Hero, al treilea telefon Android, va fi distribuit în exclusivitate de Orange (FOTO)

HTC Hero, al treilea telefon Android, va fi distribuit în exclusivitate de Orange (FOTO)

HTC Hero, al treilea telefon Android, va fi distribuit în exclusivitate de Orange (FOTO)
Sursa foto: htc hero, google android g3
27 Mai 2009   •   18:18

La începutul lunii au apărut primele fotografii şi amănunte tehnice despre noul telefon HTC Hero, un al treilea handset ce utilizează sistemul de operare Google Android. Miercuri, a fost făcută publică informaţia potrivit căreia Orange a obţinut exclusivitatea de distribuţie pentru HTC Hero (Google G3), informează pocket-lint.com. Pentru Orange acesta este primul mobil cu sistemul de operare Google Android. Despre G3 se zvoneşte că va fi lansat spre sfârşitul acestui an.



HTC Hero va oferi conectivitate HSDPA, Bluetooth, o cameră de 3 megapixeli şi mufă standard de 3,5 milimetri, pentru căşti, care lipseşte la primele telefoane Android (G1 şi G2). G3 se aseamănă cu deja cunoscutul HTC Magic, diferenţa fiind făcută de lipsa trackball-ului şi de faptul că este mai subţirel.



G1 oferit de T-Mobile se bucură de un oarecare succes în SUA, fiind al cincilea dintre cele mai vândute smartphone-uri. În acelaşi timp, HTC Magic tocmai a început să fie distribuit în Europa, urmând apoi şi Statele Unite. Este aşadar rândul lui G3, care este aşteptat a sosi în Europa spre finele lui 2009.



Antena3.ro

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close