Antena 3 CNN High Tech HTC lansează Desire HD şi Desire Z, două smartphone-uri cu noua interfaţă Sense (FOTO)

HTC lansează Desire HD şi Desire Z, două smartphone-uri cu noua interfaţă Sense (FOTO)

HTC lansează Desire HD şi Desire Z, două smartphone-uri cu noua interfaţă Sense (FOTO)
Sursa foto: Foto: HTC
15 Sep 2010   •   18:14

HTC Corporation a lansat miercuri noile smartphone-uri HTC Desire HDTM și HTC Desire ZTM, terminale cu noua interfaţă Sense şi dezvoltate pe platforma Android. HTC Sense introduce o serie de inovații printre care o selecție de servicii conectate care pot fi gasite pe HTCSense.com.

HTC Desire HD redă conținut multimedia pe un ecran LCD de 4,3 inch, prin Dolby Mobile și SRS virtual sound și este primul telefon care include noul procesor de 1 GHz Qualcomm 8255 Snapdragon. HTC Desire HD permite înregistrarea video în format HD de 720p și include o cameră de 8 megapixeli cu dual-flash.

desirehddark_brown_front2bback_400

Inspirat de construcția dintr-o singură bucată a lui HTC Legend, HTC Desire HD este sculptat dintr-o bucată solidă de aluminiu. HTC Desire HD include, de asemenea, noul HTC Fast Boot, care permite utilizatorilor să inițieze rapid un apel sau să-și verifice e-mailurile prin scurtarea timpului necesar pentru completarea secvenței de pornire.

desirehddark_brown_3-4_right_txt_667

HTC Desire Z se adresează persoanelor care călătoresc des si care vor să păstreze legătura cu prietenii pe Facebook sau Twitter sau cu colegii și clienții. HTC Desire Z include un sistem unic de deschidere denumit ?pop hinge?, prin care se dezvăluie tastatura QWERTY. Tastatura HTC Desire Z include, de asemenea, mai multe scurtături și două taste personalizate pentru accesul instantaneu la funcțiile folosite des, fără a fi necesară parcurgerea meniului. HTC Desire Z oferă înregistrare video la calitate HD 720p și o camera de 5-megapixeli, cu blitz automat. Este primul telefon care utilizează noul procesor Qualcomm 7230 de 800MHz cu performanțe îmbunătățite și autonomie extinsă a bateriei. HTC Desire Z include, de asemenea, HTC Fast Boot.

htc_desire_z2_400

Noile telefoane HTC Desire HD și HTC Desire Z vor fi disponibile în Europa și Asia începând cu octombrie 2010, iar HTC Desire Z va fi disponibil în America de Nord spre stârșitul acestui an. Pe piața locală, HTC Desire HD si HTC Desire Z vor fi disponibile în a doua jumătate a lunii octombrie.

HTC Sense

Noua experiență HTC Sense oferă o serie de facilități care îmbunătățesc modul în care utilizatorii captează, crează și accesează conținutul multimedia. Cu o experiență reinventată a camerei foto, utilizatorii pot înregistra clipuri HD sau pot captura și edita imagini cu o mulțime de efecte ale camerei. Cu HTC Locations, o experiență nouă și diferențiată a hărților online, consumatorii au cartografiere instantanee, on-demand, fără întârzieri din cauza descărcării și fără să presupună tarife de roaming mobil.

HTC Sense include, de asemenea, o experiență nouă și integrată de e-reading online prin intermediul unui nou magazin de titluri e-book, susținut de Kobo, și printr-un nou e-reader optimizat pentru mobil, care include posibilitatea de subliniere, adnotare și căutarea rapidă a definițiilor sau a traducerii termenilor necunoscuți.

HTCSense.com

Cu noul serviciu HTCSense.com, utilizatorii pot sa-și administreze experiența mobilă de pe telefonul HTC sau de pe calculatorul personal. De exemplu, utilizatorii pot localiza ușor un telefon pierdut, prin declanșarea soneriei la volum ridicat, chiar dacă telefonul este setat pe modul silențios, sau pot stabili localizarea lui pe o hartă. Dacă telefonul a fost pierdut sau furat, utilizatorii pot bloca telefonul de la distanță, pot direcționa apelurile și mesajele pe un alt telefon, pot trimite un mesaj pe telefon pentru a obține recuperarea și pot chiar să șteargă de la distanță toate datele personale. HTCSense.com simplifică setarea unui nou telefon HTC sau accesarea conținutului mobil arhivat precum contacte, mesaje sau istoricul apelurilor, de pe un PC browser. Clienții își pot personalize telefonul cu conținut exclusiv HTC cum ar fi wallpaper, HTC scenes, sunete sau plug-in-uri.

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: Android
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close