Antena 3 CNN High Tech HTC Tatoo - telefonul inteligent "pentru mase" care utilizează platforma Android (FOTO)

HTC Tatoo - telefonul inteligent "pentru mase" care utilizează platforma Android (FOTO)

HTC Tatoo - telefonul inteligent "pentru mase" care utilizează platforma Android (FOTO)
08 Sep 2009   •   12:34

HTC Corporation a prezentat oficial, marţi, noul HTC Tatoo, un telefon ce utilizează platforma Android. Mobilul se doreşte a fi "accesibil maselor", potrivit HTC, din punctul de vedere al preţului, faţă de HTC Hero, fără a face, însă, rabat de la calitate.

?HTC Tatoo, cu interfaţa grafică HTC Sense, reprezintă o cale mai uşoară către personalizarea experienţei pe care o are fiecare dintre noi cu mobilul personal?, a declarat Peter Chou, Chief Executive Officer, corporaţia HTC. HTC Tatoo este al doilea telefon ce înglobează HTC Sense, după HTC Hero, prin care utilizatorul îşi poate personaliza mobilul după pofta inimii.



HTC Tattoo dispune serviciile Google, printre care se numără Google Maps, Google Mail şi Android market, de unde utilizatorii pot descărca o mulţime de aplicaţii şi jocuri.

Telefonul dispune de o cameră cu autofocus de 3.2 megapixeli, intrare stereo de 3.5 mm, GPS, HSDPA, Wi-Fi şi memorie microSD ce poate fi extinsă. Telefonul va fi disponibil în Europa de la începutul lui octombrie, şi în restul lumii, în lunile care urmează. Deocamdată nu au fost făcute publice informaţii despre preţul noului handset HTC.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Google Maps
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close