Antena 3 CNN High Tech HTC Touch HD primeşte note mai bune la teste decât iPhone 3G (Foto)

HTC Touch HD primeşte note mai bune la teste decât iPhone 3G (Foto)

HTC Touch HD primeşte note mai bune la teste decât iPhone 3G (Foto)
06 Oct 2008   •   18:45

După ce la începutul lui septembrie au apărut primele informaţii despre HTC Touch HD, astăzi, Areamobile.de a făcut publice rezultatele primelor teste efectuate pe acest smartphone. Germanii de la publicaţia amintită, citaţi de Wmpoweruser.com, au ajuns la o concluzie după ce au luat în considerare mai multe criterii de evaluare ale dispozitivului, printre care designul, facilitatea în utilizare, browser-ul web, videoclipurile, redarea muzicii şi, în final GPS-ul, calitatea sunetului, acumulatorul telefonului.

Astfel, cei care au analizat smartphone-ul s-au declarat impresionaţi de dispozitiv, lăudându-i display-ul uriaş cu răspuns rapid la comenzi, browser-ul web, acumulatorul care oferă o autonomie impresionantă, şi, nu în ultimul rând, a fost lăudată interfaţa TouchFlo3D.

În privinţa acumulatorului, specialiştii germani au făcut o remarcă interesantă, apreciind că autonomia în convorbire este mai mare la dispozitivul cu 3G faţă de cele cu 2G, subliniind faptul că noile procesoare Qualcomm sunt acum optimizate pentru această tehnologie mai rapidă. A fost apreciată calitatea sunetului, (telefonul dispune de intrare de căşti de 3,5 milimetri), însă, sunetul din timpul convorbirii a fost considerat "plat" şi cam puternic.

Mai jos este afişat graficul cu notele acordate de specialiştii germani de la Areamobile.de., care, potrivit Wmpoweruser.com sunt mai mari decât cele pentru celebrul iPhone 3G. De asemenea, există şi un filmuleţ al testului, însă în limba germană. Pentru mai multe amănunte accesaţi pagina în limba engleză Areamobile.de .


Fotografii: Areamobile.de
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: smartphone
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close