În trecut un secret ruşinos, acum un "must have". Vezi care sunt cele mai vândute gadgeturi ale momentului

de L.D.    |    07 Mai 2012   •   19:41
În trecut un secret ruşinos, acum un "must have". Vezi care sunt cele mai vândute gadgeturi ale momentului foto: wonderwall09.wordpress.com

Smartphone-urile nu mai sunt un "must have" al timpurilor noastre, însă jucăriile sexuale au devenit cele mai populare gadgeturi ale momentului.

Lovehoney.co.uk a devenit cel mai mare distribuitor de jucării sexuale din Marea Britanie. Site-ul are o ofertă variată, de la jucării pentru adulţi şi lenjerie sexy, la literatură erotică şi jocuri şi un câştig anual de 16 milioane de dolari.

Potrivit Daily Mail, fondatorii site-ului spun că declaraţiile vedetelor cu privire la viaţa lor sexuală au crescut foarte mult vânzările.

"Totul a început cu Sex In The City, care a fost incredibil de eliberator pentru femei, în special după ce Charlotte a rămas singură şi şi-a cumpărat un vibrator", spune unul dintre aceştia.

Lovehoney estimează că aproape jumătate de naţiune deţine o jucărie sexuală, în timp ce vânzările globale de vibratoare şi alte jucării sexuale au crescut la 5,5 miliarde de lire pe an.

Parteneri
x close