Antena 3 CNN High Tech În trecut un secret ruşinos, acum un "must have". Vezi care sunt cele mai vândute gadgeturi ale momentului

În trecut un secret ruşinos, acum un "must have". Vezi care sunt cele mai vândute gadgeturi ale momentului

În trecut un secret ruşinos, acum un "must have". Vezi care sunt cele mai vândute gadgeturi ale momentului
Sursa foto: foto: wonderwall09.wordpress.com
07 Mai 2012   •   19:41

Smartphone-urile nu mai sunt un "must have" al timpurilor noastre, însă jucăriile sexuale au devenit cele mai populare gadgeturi ale momentului.

Lovehoney.co.uk a devenit cel mai mare distribuitor de jucării sexuale din Marea Britanie. Site-ul are o ofertă variată, de la jucării pentru adulţi şi lenjerie sexy, la literatură erotică şi jocuri şi un câştig anual de 16 milioane de dolari.

Potrivit Daily Mail, fondatorii site-ului spun că declaraţiile vedetelor cu privire la viaţa lor sexuală au crescut foarte mult vânzările.

"Totul a început cu Sex In The City, care a fost incredibil de eliberator pentru femei, în special după ce Charlotte a rămas singură şi şi-a cumpărat un vibrator", spune unul dintre aceştia.

Lovehoney estimează că aproape jumătate de naţiune deţine o jucărie sexuală, în timp ce vânzările globale de vibratoare şi alte jucării sexuale au crescut la 5,5 miliarde de lire pe an.

×
Subiecte în articol: Marea Britanie
Parteneri
Misterul navei scufundate în Marea Neagră se adâncește
x close