Antena 3 CNN High Tech Instagram face o mişcare neaşteptată: Ce nu vei mai putea face de acum pe reţeaua socială

Instagram face o mişcare neaşteptată: Ce nu vei mai putea face de acum pe reţeaua socială

Instagram face o mişcare neaşteptată: Ce nu vei mai putea face de acum pe reţeaua socială
Sursa foto: Foto: Pixabay
04 Mar 2016   •   09:15

Instagram este o reţea socială de fotografie cu peste 400 de milioane de utilizatori activi. Până acum, îţi era permis să te conectezi la alte conturi pe care le deţii, dar începând de miercuri, se pare că vei avea parte de mai multe schimbări.

Potrivit Noobz.ro, compania a retras plug-in-ul care îţi permite să faci trimitere la alte reţele sociale, primele2 interzise fiind Snapchat şi Telegram. Informaţia a fost confirmată de fondatorul unei reţele sociale de mesaje gratuite, Pavel Durov.

Un reprezentant Instagram a precizat că decizia a fost luată pentru că „nu este modul în care platforma a fost gândită pentru utilizare”.

Este o mişcare interesantă de la lansarea Instagram în 2010, compania rămânând în top pentru poveste şi publicitate inovativă, în ciuda a tot mai multor link-uri externe utilizate.

Era normal să ne aşteptăm ca Instagram să facă anumite schimbări, dar nimeni nu s-ar fi gândit la o astfel de decizie. Încă mai este posibil să faci trimitere către postări de blog şi pagini generale din secţiunea Website de pe profilul de Instagram, dar nu îţi vor mai fi trimişi noi followers de acum încolo.

Află dacă vor fi afectate şi Facebook sau Twitter.

×
Subiecte în articol: Instagram
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close