Antena 3 CNN High Tech Internetul uneşte şi desparte mai multe destine decât Sfântul Valentin şi Cupidon la un loc

Internetul uneşte şi desparte mai multe destine decât Sfântul Valentin şi Cupidon la un loc

Internetul uneşte şi desparte mai multe destine decât Sfântul Valentin şi Cupidon la un loc
14 Feb 2011   •   22:00

Iubirea nu mai trece de ceva vreme prin stomac, ci prin fibra optică. Internetul uneşte şi desparte mai multe destine decât Sfântul Valentin şi Cupidon la un loc. Românii îşi exprimă mult mai uşor iubirea în spatele monitorului şi nu neapărat pentru o singură persoană.

Mă iubeşte, nu mă iubeşte, mă iubeşte... Dar să fim serioşi, ce poate să ştie o floare? Românii au alte metode prin care află dacă sunt iubiţi sau nu. Spionează! Se mai întâmplă ca persoana iubită să-şi uite mail-ul sau messengerul deschis. 84% dintre românii intervievaţi au găsit acolo ceva compromiţător.

Mai un pupic virtual, mai o poză indecentă sau poate chiar o declaraţie de dragoste către altcineva. Asta înseamnă că aproape 4 din 5 români sunt cam infideli în lumea virtuală. Al cincelea român ori este devotat jumătăţii lui, ori ştie să se ascundă mai bine.

 


39% dintre îndrăgostiţii intervievaţi în acest studiu au recunoscut că şi-au făcut o altă adresă de e-mail pentru a flirta. Aveţi mare grijă ca nu cumva iubirea voastră virtuală să fie chiar soţia dumneavoastră. Să ştiţi că se întâmplă. Mai ales pe internet care a început să scrie singur poveştile de iubire.

19% dintre persoanele intervievate au spus prima oară "te iubesc" cuiva, într-un e-mail sau pe mess. 7% chiar şi-au cerut în căsătorie partenerele pe internet. Oare cum ar suna o astfel de cerere? "Vrei să fii soţia mea? Inimioară Inimioară Pupic!"

Dacă internetul vi se pare destul de impersonal pentru a începe o relaţie, s-ar putea să vi se pară excelent pentru a încheia una. 21% dintre românii intervievaţi s-au despărţit printr-un e-mail. E direct, rece şi cel mai rău lucru care ţi se poate întâmpla este să primeşti un virus. Sfatul meu, renunţaţi la iubirea virtuală. Parcă inima îţi bate mai tare când doar o floare îţi poate spune dacă te iubeşte... sau nu te iubeşte, sau te iubeşte...

×
Subiecte în articol: internet iubire
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close