Antena 3 CNN High Tech iPad Mini cu retina Display va fi lansat la sfârşitul lui 2013

iPad Mini cu retina Display va fi lansat la sfârşitul lui 2013

iPad Mini cu retina Display va fi lansat la sfârşitul lui 2013
13 Aug 2013   •   12:51

iPad Mini 2, următoarea ediţie a tabletei de 7,9 inch de la Apple, va avea display Retina. Potrivit The Telegraph noul iPad cu Retina Display şi un iPad mai subţire vor fi lansate până la sfârşitul anului. Nu se ştie însă dacă cele două vor fi lansate simultan.

Următoarea versiune de iPad va fi adaptată pentru a arăta mai mult ca iPad-ul Mini curent. Colţurile vor fi mai rotunjite, iar părţile laterale mai subţiri. Mai multe detalii despre cum va arăta nu au fost dezvăluite. Retina Display va aduce, de asemenea, noul iPad Mini, în conformitate cu alte dispozitive Apple, inclusiv iPhone, iPod Touch şi MacBook Pro. Actualul iPad Mini vine cu un ecran de rezoluție mai mică de la LG și Taiwan AU Optronics.

Retina Display este un nume de brand folosit de Apple pentru afişarea lor cu cristale lichide, în care pixelarea este imperceptibilă pentru ochiul uman.

Compania speră ca potenţiala lansare comună a celor două produse să crească vânzările tabletelor, după ce s-au înregistrat mai multe scăderi de la nivel mondial.

Apple este în continuare lider de piaţă în sectorul tabletelor, înaintea celor de la Samsung, care au înregistrat o scădere de 19,5 milioane de euro.

×
Subiecte în articol: Apple
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close